Završio Zagreb Dance Grand Prix

[ 10/02/2023 by zagrebdancegrandprix 0 Comments ]
Danas su na međunarodnom natjecanju Europske sportsko plesne federacije kao i međunarodnom natjecanje timova i pojedinaca snage odmjerili najbolji iz Hrvatske, Rumunjske, Mađarske, Italije, BiH, Srbije, Litve, Azerbejdžana, Slovenije I Češke
Plesni klub Spin organizator je međunarodnog sportsko plesnog natjecanja u latinsko-američkim i standardnim plesovima pod nazivom Zagreb Dance Grand Prix koji se jučer i danas održao u maloj dvorani Doma sportova.
Mala dvorana Doma sportova ugostila je preko 700 najboljih plesača iz cijele Hrvatske i Europe.

Mala dvorana Doma sportova, dakle, ugostila je preko 700 najboljih plesača iz cijele Hrvatske i Europe. Jučer su sve starosne kategorije dobile nove državne prvake u latinsko-američkim plesovima.
U disciplini pojedinaca, odnosno kategoriji odraslih, prvakinja je Ema Biškup iz PK Takt Varaždin, dok je pobjedu u kategoriji starije mladeži odnjela Paola Petković iz PK Spin.
U disciplini sportskih plesnih parova pak su na tron zasjeli prvaci Artur Posedkin – Darya Gulevich iz PK Spin Zagreb, Matija Marković-Zala Hauptman iz ŠPK Top step Sisak te Franco Marinović – Stefani Hrman u kategoriji Under 21 iz SPK Zagreb. Isto tako prvaci Hrvatske u kategoriji Mladeži Dan Hude i Zara Ivičinec iz SPK Zagreb.
Danas su na međunarodnom natjecanju Europske sportsko plesne federacije kao i međunarodnom natjecanje timova i pojedinaca snage odmjerili najbolji iz Hrvatske, Rumunjske, Mađarske, Italije, BiH, Srbije, Litve, Azerbejdžana, Slovenije i Češke.
Tako su u Zagrebu nastupili i finalisti svjetskog prvenstva u Akim Pekinov i Maša Kastelic iz Slovenije, a uz njih i brojni finalisti nacionalnih prvenstava mlađih dobnih kategorija.
Danas su kroz dan svoje plesne vještine pokazali parovi iz kategorije osnovaca, mlađe mladeži i mladeži te odmjerili snage s kolegama iz inozmestva pred međunarodnim sudačkim panelom kojeg čine suci iz Belgije, Italije, Mađarske, Srbije, Slovenije i Hrvatske.
They Say
Testimonials